Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova biografija Amy Winehouse – remek djelo tiskare Grafotisak

Kada je u pitanju tisak knjiga mnogo je onih koji misle kako je to segment grafičke industrije bez potencijala. Međutim, podaci posljednjih godina govore drugačije. Tako su za 2023. predviđanja da će globalno tržište porasti oko 2,53% u odnosu na godinu ranije.
Tiskara Grafotisak iz Gruda također će biti jedna od karika u lancu koja će pridonijeti tom rezultatu. Možda upravo i zbog jedne posebne knjige koja je nedavno izašla iz njihove proizvodnje.
Radi se o novoj biografiji koja oživljava legendu o Amy Winehouse pod nazivom „Amy Winehouse – In her words“.

Izrada knjige ove veličine, kažu u Grafotisku, zahtijevala je nepokolebljivu predanost kvaliteti, preciznosti i umjetničkoj finoći. Svaki detalj, od teksture naslovnice do živopisnosti slika unutar, pomno je izveden kako bi se uhvatila bit zagonetne osobe Amy Winehouse.
Knjigu su otisnuli za svog cijenjenog klijenta, tvrtku Harper & Collins.

„Naša suradnja s tvrtkom Harper & Collins omogućila nam je da otkrijemo rijetke fotografije, ekskluzivne intervjue i uvide iza kulisa koji nikada prije nisu krasili stranice knjige. Ova blaga pretvaraju knjigu “Amy Winehouse – In her words ” u kolekcionarski primjerak, nudeći svježu perspektivu na omiljenu ikonu.
S ovim projektom nismo samo ispisivali stranice. Prihvatili smo odgovornost uzdizanja ostavštine Amy Winehouse. Njezina bezvremenska glazba i zadivljujuća priča zaslužuju ništa manje od najviše razine majstorstva. Mi smo neizmjerno ponosni što smo odigrali svoju ulogu u očuvanju sjećanja na nju“, ističu u Grafotisku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content