Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova dimenzija 3D naljepnica

Slovenska tvrtka Grec d.o.o. već 30 godina na tržištu je najprepoznatljivija kao dobavljač materijala za sito i tampon tisak, ali i kao proizvođač 3D naljepnica.

Novu epizodu Print Reporta posvetili smo stoga upravo 3D naljepnicama. S njima nas je upoznao gosp. Miha Cankar, direktor tvrtke Grec.  

„Naljepnice proizvodi velik broj ljudi, no 3D naljepnice su malo specifične. Zahtijevaju drugačiju proizvodnju, drugačije postrojenje, veću investiciju. U tom usko specijaliziranom segmentu vidjeli smo zanimljivu tržišnu nišu u koju smo ušli i vrlo uspješno idemo naprijed“, rekao nam je gosp. Cankar.

Danas je, kaže, uz pomoć tehnologija i različitih tehnika tiska moguće izraditi različite oblike 3D naljepnica.
One se zatim mogu nadopuniti raznim dodacima poput sjaja, svjetlucanja i mirisa. 3D naljepnice moguće je proizvesti i u različitim verzijama: kao magnet, na tekstilu ili samoljepljive.

3D naljepnice vizualno i taktilno su vrlo bogate, što automatski obogaćuje i logo. Vrhunske su kvalitete, otporne na vremenske utjecaje, zbog čega se mogu koristiti i u zahtjevnim okruženjima. Ispod nje je stabilan UV tisak.

Ono na što su u tvrtki Grec posebno ponosni je 3D edge tehnologija. S njom su mogućnosti izraditi 3D naljepnice različite debljine te doslovno svih mogućih nepravilnih oblika i struktura.

 „To su naljepnice visoke kvalitete, otporne na UV svjetlo, otporne na ogrebotine i prikladne za višegodišnju uporabu na otvorenom. Zbog uporabe različitih visokokvalitetnih ljepila, mogu se lijepiti gotovo bilo gdje. Tako proizvedene naljepnice odgovaraju najvišoj kvaliteti i ”automotiv” standardu“, ističe gosp. Cankar.

Sve o posebnosti izrade „običnih“ i „upgrade“ 3D edege naljepnica i njihovoj primjeni pogledajte u novoj epizodi Print Reporta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content