PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova dimenzija 3D naljepnica

Slovenska tvrtka Grec d.o.o. već 30 godina na tržištu je najprepoznatljivija kao dobavljač materijala za sito i tampon tisak, ali i kao proizvođač 3D naljepnica.

Novu epizodu Print Reporta posvetili smo stoga upravo 3D naljepnicama. S njima nas je upoznao gosp. Miha Cankar, direktor tvrtke Grec.  

„Naljepnice proizvodi velik broj ljudi, no 3D naljepnice su malo specifične. Zahtijevaju drugačiju proizvodnju, drugačije postrojenje, veću investiciju. U tom usko specijaliziranom segmentu vidjeli smo zanimljivu tržišnu nišu u koju smo ušli i vrlo uspješno idemo naprijed“, rekao nam je gosp. Cankar.

Danas je, kaže, uz pomoć tehnologija i različitih tehnika tiska moguće izraditi različite oblike 3D naljepnica.
One se zatim mogu nadopuniti raznim dodacima poput sjaja, svjetlucanja i mirisa. 3D naljepnice moguće je proizvesti i u različitim verzijama: kao magnet, na tekstilu ili samoljepljive.

3D naljepnice vizualno i taktilno su vrlo bogate, što automatski obogaćuje i logo. Vrhunske su kvalitete, otporne na vremenske utjecaje, zbog čega se mogu koristiti i u zahtjevnim okruženjima. Ispod nje je stabilan UV tisak.

Ono na što su u tvrtki Grec posebno ponosni je 3D edge tehnologija. S njom su mogućnosti izraditi 3D naljepnice različite debljine te doslovno svih mogućih nepravilnih oblika i struktura.

 „To su naljepnice visoke kvalitete, otporne na UV svjetlo, otporne na ogrebotine i prikladne za višegodišnju uporabu na otvorenom. Zbog uporabe različitih visokokvalitetnih ljepila, mogu se lijepiti gotovo bilo gdje. Tako proizvedene naljepnice odgovaraju najvišoj kvaliteti i ”automotiv” standardu“, ističe gosp. Cankar.

Sve o posebnosti izrade „običnih“ i „upgrade“ 3D edege naljepnica i njihovoj primjeni pogledajte u novoj epizodi Print Reporta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content