Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova dimenzija proizvodnje namještaja uz Mimaki rješenja

Posjetitelji sajma interzum 2019 moći će se uvjeriti kako Mimakijeva rješenja za digitalni tisak nude revolucionarna rješenja u proizvodnji namještaja kao i u uređenju interijera.
Naime,  Mimaki Deutschland GmbH, jedan je od izlagača na sajmu interzum 2019, koji će se od 21.do 24. 5. 2019. godine održati u Koelnu, a posjetiteljima će predstaviti visokokvalitetne otiske za široki spektar aplikacija.

Na Mimakijevom štandu (Hala 3.2, štand A-011) naglasak će biti na pisaču UJF-7151plus, DTO UV flatbed pisaču koji otiskuje direktno na predmete na širokom rasponu proizvoda / podloga. Na interzumu 2019. posjetitelji Mimaki štanda moći će vidjeti rješenja za unutarnje aplikacije uključujući laminirane podne obloge, tapete, namještaj, tekstil i još mnogo toga. Vrhunac će biti Mimakijeva nedavno predstavljena metalik boja MUH-100-Si koja se može postaviti izravno na proizvod bez potrebe za daljnjom ručnom obradom. To klijentima omogućuje učinkovito stvaranje elegantnih i sofisticiranih aplikacija.

Osim toga, Mimaki UJF-7151plus na interzumu 2019 će imati robotsku ruku iz Robomindsa. Dizajnirana da omogući automatizaciju rada, robotska ruka Universal Robots pokazat će kako korisnici Mimakija mogu koristiti tehnologiju bez ikakve ljudske intervencije kako bi poboljšali svoju profitabilnost.
Mimaki će također pokazati svoj UCJV300-75 UV integrirani pisač / rezač koji omogućuje jedinstveni peteroslojni tisak za stvaranje različitih dizajna, istovremeno, na svakoj strani podloge. Ova mogućnost čini Mimaki rješenje idealnim za prozirnu foliju na laminiranim površinama.
„Sve je veći trend dizajna interijera proizvodnja više individualnih, manjih aplikacija, s više raznolikih tiskanih boja i uzoraka. Mimakijeva UCJV-serija kompatibilna je sa širokim rasponom materijala i prikladna je za brojne primjene u interijeru i na namještaju“,  kaže Hisashi Takeuchi, direktor tvrtke Mimaki Deutschland GmbH.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content