Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova radionica FD Grupe – Summa flatbed rezač – mogućnosti i ograničenja ovisno o materijalima

Fortuna Digital Grupa u svom novom Experience Centru u Zagrebu nastavlja s radionicama s ciljem što boljeg upoznavanja kupaca s mogućnostima i prednostima nad konkurencijom, ali i nedostacima te savjetima kako im doskočiti i izvući maksimum iz pojedinog materijala ili stroja.
Nakon prve radionice na kojoj je zainteresiranima predstavljen novi printer za dotisak ambalaže DGI Presto, na redu je nova radionica.

U utorak, 18. 6. u Experience Centru FD Grupe u Zagrebu održat će se radionica na kojoj će biti predstavljen digitalni flatbed rezač Summa, model Summa F1612.

Radionicom se želi približiti koncept digitalne dorade manjim i srednjim tvrtkama kako bi standardizirali i unaprijedili i taj segment poslovanja te rasteretili ljudske resurse i podigli kvalitetu proizvoda.

Koncept radionice

Radionica je podijeljena u 3 cjeline kako bi klijenti mogli prisustvovati segmentu koji im je primaran. No, moći će pogledati i ostale segmente koje stroj pokriva svojim mogućnostima.
Radionica će biti podijeljena u ova tri segmenta:
– Textile cutting (koncept rezanja zastava, backlites, itd.)
– Vinyl cutting & carton cutting and creasing
– Rigid cutting (forex & alubond rezanje).

Na ovaj način sudionici će se pobliže upoznati i s materijalima poput 3A Composites, premium brendom iz segmenta pločastih materijala, zatim Bergertextiles i Pongs iz segmenta tekstila, ali i mnogim drugima.
Cilj je objasniti kako se digitalni flatbed rezač Summa F1612 ponaša ovisno o materijalu kojeg reže te na što obratiti pozornost kako bi se izvukao maksimum. Ovo je sjajan vid personalizirane edukacije s obzirom na to da se radi o malim grupama do maksimalno 6 osoba, gdje se stručni tim može svakom posebno posvetiti i istražiti mogućnosti ovisno o konkretnim pitanjima i iskustvima iz prakse.

Stručnjaci iz Summe i 3A Composites

FD Tim je za ovu prigodu osigurao i dolazak vrhunskih stručnjaka. Tako će radionici prisustvovati gosp. Petr Popelak, Regional Channel Manager CEE iz Summe te gosp. Marko Kotar, Sales Manager Display Europe iz 3A Composites. Uz stručan tim FD servisa i prodaje vjeruju da će se uspjeti pokriti svi segmenti primjene te dobiti odgovori na postavljena pitanja svakog sudionika.

Video na linku

Prepoznavanje potreba tržišta

Ovo je nastavak trenda koji je FD Grupa nedavno pokrenula. Osluškujući svoje klijente primijetili su da tržištu nedostaje personaliziran pristup, edukacija i praksa. Baš iz tog razloga krenuli su u renoviranje Experience Centra koji ima za cilj biti središte ovakvih okupljanja te edukacija. Naučiti klijente kako pojedini stroj radi, kako se materijali ponašaju ovisno o uvjetima te što se može očekivati ovisno o primjeni u praksi. Ovakav koncept pruža odličnu priliku za razgovor s korisnicima o svim aspektima njihova poslovanja, saznati što ih muči, gdje su uska grla te kako Fortuna Digital sa svojim rješenjima može pomoći. U svakom slučaju, vrijedan iskorak sa snažnim fokusom na klijenta i njegove potrebe. Bit cijele priče je izgradnja odnosa, povjerenja i zadovoljstva kroz prilagođenu interakciju s klijentima.

Prijavite se možete do petka, 14 .6. na: [email protected], putem telefona 01 38 77 500 ili kontaktirajte svog prodajnog predstavnika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content