Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova razna automatizacije iz Zünd-a – autonomna proizvodnja od palete do palete

Digitalni sustavi za rezanje, u kombinaciji s inteligentnim softverskim alatima i raznim rješenjima za automatizirano rukovanje materijalima, mogu učiniti digitalno rezanje još učinkovitijim i isplativijim. Uz ovakva rješenja, tiskare iz segmenta velikog formata, bez obzira na veličinu, imaju mogućnost autonomne i visoko učinkovite proizvodnje te smanjenje operativnih troškova.

Zünd ima rješenja za automatizaciju koja pokrivaju sve potrebu i gotovo svako područje primjena:

  • Softver PrimeCenter priprema podatke za tisak i rezanje u automatizirani i standardizirani proces. Na taj način olakšava produktivan i učinkovit radni tijek pripreme za tisak
  • softver Zünd Connect predstavlja rješenje za jednostavno praćenje i analizu proizvodnje. Određuje KPI-ove Zündovih rezača povezanih s njim i koristi ih za izračun učinkovitost. Softver korisniku pruža ključne pokazatelje koji se mogu koristiti za daljnju optimizaciju tijeka proizvodnje.

Također, Zünd ima rješenja i za djelomično i potpuno automatizirano rukovanje materijalom. Ono što je zajedničko ovim rješenjima jest njihova sposobnost rada bez ljudske intervencije i osiguravanja dosljedne, neprekinute proizvodnje. Opciju pick&sort pruža Robot PortaTable 130.
Sastoji se od mobilnog stola opremljenog robotskom rukom koja se može brzo i jednostavno postaviti i premjestiti s jednog Zünd rezača na drugi. Opcija vizualizacije, s druge strane, olakšava ručno uklanjanje dijelova kao i logistiku. Optičko označavanje dijelova ili ispisani QR kodovi operateru pojednostavljuju praćenje narudžbi i olakšavaju logistiku.

Sva ova rješenja Zünd će predstaviti ove godine na sajmu Fespa u Münchenu.
No, bit će lansiran i novi, potpuno integrirano rješenja za autonomnu proizvodnju od palete do palete. Sve detalje Zünd još drži u tajnosti. Zasada je poznato samo da novo rješenje donosi vrlo impresivne KPI-ove i pomiče granice u smislu industrijske i visoko automatizirane proizvodnje ambalaže i displeja.

Za sva pitanja vezana uz Zünd, tu je tvrtka Grafik.net!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content