Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nove mogućnosti ispisa sa Mimaki pisačima

Mimaki je predstavio svoju popularnu Kebab opciju za UV flatbed pisače UJF-3042 MkII i UJF-6042 MkII.

Koristeći rotirajuće valjke, Kebab opcija omogućuje korištenje obitelji MkII pisača iz Mimaki-ja, izravno ispisivanje na širokom rasponu cilindričnih predmeta. Opcija Kebab je također dostupna za UJF-7151 plus pisač. Pisač UJF-3042 MkII kompatibilan je s Kebab MkII modelom, dok je model MkII L potreban za UJF-6042MkII i UJF-7151 plus pisače.

Kebab opcija omogućuje ispis uz vrhunsku kvalitetu na cilindričnim proizvodima s promjerom od 10 mm do 110 mm, uključujući i boce vina, vode, pečate, svijeće, kozmetičke boce itd.

“Naši klijenti su vrlo kreativni u korištenju opcije Kebab”, rekao je g. Mike Horsten, generalni direktor marketinga za Mimaki EMEA. “Mnogi ljudi su otvorili nova poduzeća stvarajući nove izvore prihoda. Kozmetičke boce su dobar primjer. S mnogo različitih regulatornih zahtjeva i promjena od zemlje do zemlje, konstantno su novi otisci potrebni na kozmetičke boce. Osim toga, opcija Kebab se čini vrlo pristupačnom za proizvodnju jednokratnih, izravnih ispisa označavanja za personalizirane boce ili boce uspomena za neki poseban događaj, koje bi se mogle koristiti kao poklon. Izravan ispis na boce vina je također popularan; uzmite u obzir vjenčanje ili neki drugi poseban događaj u kojem se boce vina mogu prilagoditi događaju. Naši klijenti su jako uzbuđeni zbog mogućnosti koje im ova opcija pruža te smo se zato i odlučili za dodavanje Kebab opcije na naše najnovije generacije pisača.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content