Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi brandovi u ponudi Jet Direct-a

Novi brandovi u ponudi Jet Direct-a

Kao i na svakom dosadašnjem nastupu na beogradskoj Grafimi, Jet Direct d.o.o. će predstaviti niz noviteta u svojoj ponudi za regionalno tržište.

DGI printeri velikog formata Od 2016. godine JET DIRECT d.o.o. je ovlašćeni distributer i serviser printera Korejskog proizvođača DGI za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju. Na Grafimi 2016 će biti premijerno predstavljen eco-solvent printer VE-3204X, prvi takve vrste u svetu sa Panasonic 820 DG glavama. Izuzetna produktivnost i kvalitet koji pruža ovaj model printera će ga sigurno pozicionirati kao „best buy“ uređaj u klasi eco-solvent printera širine 3,20 m.

DILLI UV PrinteriVrhunski UV printeri Korejskog proizvođača DILLI su od sada dostupni i na regionalnom tržištu. JET DIRECT d.o.o. će, kao ovlašćeni distributer, premijerno u ovom delu Evrope prikazati bazni model ovog proizvođača – hibridni UV printer NEO TITAN MINI 1604 W2E. Zbog činjenice da je DILLI OEM proizvođač za jednog od globalnih lidera u segmentu UV štampe, ovi proizvodi neće biti dostupni za regionalna tržišta koja se nalaze u EU.

TRANSMATIC termo prese – Još jedan od noviteta u ponudi JET DIRECT d.o.o. na regionalnom tržištu su termo prese poznatog italijanskog proizvođača TRANSMATIC. Za ovogodišnju Grafimu je spremno predstavljanje ručnih termo preša, kao i upoznavanje tržišta sa kompletnim programom ovog proizvođača.

PLOČASTI MATERIJALI – Najveću ekspanziju ponude u poslednjih godinu dana JET DIRECT d.o.o. je imao u segmentu pločastih materijala za direktnu štampu i izradu reklama. Na ovogodišnjoj Grafimi, JET DIRECT d.o.o. će tržištu predstaviti kompletnu ponudu pločastih materijala, kao i dodatne usluge i pogodnosti za klijente.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content