Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi broj Print Magazina donosi…

Šesti ovogodišnji broj Print Magazina, najvećeg regionalnog časopisa za grafičku i s njom povezane industrije, uskoro stiže na vaše adrese! 
I u ovom broju vam donosimo niz zanimljivih tema i članaka iz različitih područja grafičke industrije.
Oono na što smo posebno ponosni je naslovnica, sjajna i blještava baš kako i treba biti u ovo blagadnso vrijeme, a sve zahvaljujući Konica Minolta Hrvatska i doradnom stroju MGI JETvarnish 3DS & iFoil S.
Temu broja posvetili ambalaži i etiketama s obzirom na istoimenu konferenciju održanu 5.  i 6. 11. u Zagrebu. Donosimo detaljan izvještaj s konferencije te zanimljive intervjue sa svim uključenima u nastanak jednog proizvoda – vlasnik brenda, dizajner, priprema i tiskara. Predstavljamo i proizvođače tehnologija koji sa svojim rješenjima uspješno odgovaraju na zahtjeve tržišta.  

Hrvatska udruga sitotiskara postala je FESPA Hrvatska i novoj godini i pod novim imenom priprema brojne aktivnosti za svoje članove.  
Kao i svaki put donosimo uspješne priče iz praksi domaćih i regionalnih tiskara, a neki od njih su Birografika BORI, Jaškapack, Labelprofi, Novel Centar, Propulzija, Vektor Grupa….
Pogledajte i koje evenate organiziramo u 2020. O svima ćemo Vas redovito informirati kroz naše newslettere. Prve na redu su DA! – Digitalne Aplikacije, 21. i 22. 2. u Beogradu.

I dok budete listali novi broj, želimo Vam sretne i vesele nadolazeće blagdane!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content