Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi Epsonov industrijski pisač za oznake ColorWorks C7500

Proizvođači sada mogu sami izrađivati prilagođene oznake visoke kvalitete

Novi pisač za naljepnice ColorWorks C7500 vrhunski je alat za vlastitu produkciju oznaka visoke kvalitete čime proizvođači ostvaruju uštedu vremena i novca. Produkcijom malih serija prilagođenih oznaka ovaj model otklanja troškove povezane sa pre-produkcijom.

C7500 nadovezuje se na prethodni model TM-C3500 koji omogućava produkciju naljepnica u boji u malim serijama i prema trenutnim potrebama uz visoku kvalitetu i brzinu ispisa. C7500 uključuje:

  • visoku kvalitetu ispisa (600 x 1200 dpi)
  • brzi ispis (300 mm / sek.)
  • izuzetno pouzdan rad uz novu permanentnu glavu pisača PrecisionCore MicroTFP

 

Ovaj industrijski pisač omogućava proizvođačima ispunjenje potreba za označavanjem proizvoda unutar tvrtke što se odnosi na oznake za hranu i piće, pakiranja i kutije, ali i na oznake EU Energy i GHS.

Troškovi pre-produkcije koje otklanja C7500 odnose se na otpad (škart) te potrebu za držanjem velikog broja naljepnica u skladištu.

 

Nova glava pisača PrecisionCore MicroTFP posebno je konstruirana za komercijalnu produkciju oznaka u proizvodnoj industriji. Ona radi izuzetno pouzdano i proizvodi naljepnice visoke kvalitete uz visoku brzinu rada.

Tehnologija verifikacije mlaznica te zamjena točaka onemogućavaju pogreške u ispisu i „mrtve“ piksele te tako osiguravaju stalnu kvalitetu ispisa. Pisač koristi individualne uloške s tintom visokog kapaciteta, a korisnik treba mijenjati samo onu boju koja je potrošena te tako smanjuje troškove ali i količinu otpada.

C7500 jednostavan je za korištenje i gotovo da ne zahtijeva održavanje. Kontrolni LCD panel omogućava jednostavno i brzo postavljanje pisača, a uvođenje najnovijeg Epsonovog seta naredbi ESC/Label omogućava integraciju praktički u bilo koji operativni sustav. Oštar ispis postiže se tehnologijom promjenjive veličine kapljica (Variable Sized Droplet Technology – VSDT).

 

Ključne značajke:

  • Ispis malih serija oznaka u boji (CMYK)
  • Visoka kvaliteta ispisa u razlučivosti 600 x 1200 dpi
  • Nova glava pisača PrecisionCore MicroTFP u postavci linehead
  • Brzi ispis od 300 mm / sek.

 

Info o uređaju: www.epson.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content