Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi lak povećava mogućnosti Mimakijeve nagrađivane serije UCJV300 pisača

Novi lak je dodan GREENGUARD Gold certificiranim LUS-170 UV-LED bojama, te je objavljena dostupnost novog laka LUS-170 koji bi se koristio na seriji UCJV300.
Novi lak LUS-170 pruža niz novih mogućnosti u dizajnerskom segmentu, proširuje poslovne prilike stvaranjem upečatljivih otisaka pomoću sjajnih, matiranih ili teksturnih završetka.

“Uz dostupnost ovog laka za serije UCJV300, po prvi puta smo koristili tehnologiju Mimaki Clear Control (MCC) u roll-to-roll pisaču”, rekao je g. Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje EMEA za Mimaki Europe. “Ova jedinstvena karakteristika skraćuje vrijeme potrebno za stvrdnjavanje boje kako bi se spriječilo lijepljenje prašine, pružajući glatke, čišće i jasne efekte, kao što su mat ili sjajna završna obrada. Vjerujemo da ovaj novi lak otvara više mogućnosti za korisnike Mimaki pisača i dodatno povećava svestranost naše nagrađivane serije UCJV300.”

Kako bi se pojednostavio postupak stvaranja jasnijih efekata, Mimaki nudi i portal ARTISTA UV TextureLibrary, kojem korisnici mogu pristupiti prilikom instaliranja Mimakijevog RasterLink6Plus RIP softvera na UCJV300 pisač. Ovaj portal ima 129 uzoraka teksture za upotrebu u Adobe Illustratoru, uz mogućnost dodavanja još vizualnih efekata.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content