PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi laserski strojevi na tržištu: Epilog Fusion Edge

Lasersko graviranje i označavanje neizostavna je tehnologija koja se koristi u mnogim segmentima poslovanja, od izrade pečata pa sve do industrijskih aplikacija.

Strojevi za lasersko graviranje i rezanje Fusion Edge tvrtke Epilog Laser kombiniraju vrhunsku tehnologiju i najnovije značajke u tri formata. To su manji stroj Fusion Edge 12, Fusion Edge 24 koji je srednje veličine i veći samostojeći sustav Fusion Edge 36.

Brzina graviranja od 120 IPS (3,05 m/s) koju postiže Fusion Edge i 5G ubrzanje pružaju najbrže graviranje u industriji u kompaktnom formatu.

Nadzorni sustav kamere daje sliku radne površine u stvarnom vremenu za precizno postavljanje umjetničkih djela. Fusion Edge ima također i ugrađene Ethernet, USB i bežične mogućnosti za umrežavanje vašeg lasera.

Zrak se usmjerava ravno na površinu rezanja kako bi se uklonila toplina i zapaljivi plinovi s mjesta laserskog dodira, pružajući čistiji rez.

Za graviranje najveće rezolucije po cijelom stolu nisu potrebne dodatne skupe leće, a dizajn metalnih/keramičkih cijevi pruža veću kvalitetu snopa i duži vijek trajanja uz niske troškove punjenja.

Svoje najčešće izvođene poslove možete spremiti izravno na laseru.

Fusion Edge serija sadrži najkvalitetniju tehnologiju gravure. Dolazi u manjim formatima koji kupcima omogućuju jednostavnije rukovanje i transport uređaja. Strojevi Fusion Edge imaju zaslon osjetljiv na dodir na kojem se može pozicionirati vaša grafička priprema uz pomoć IRIS sustava kamera. Strojevi također sadrže funkcionalnost praćenja posla.

Za sve informacije o ovim uređajima možete se javiti u Klio.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content