Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi Mimaki pisač pokreće (r)evoluciju u tisku tekstila

Mimaki je najavio predstavljanje pisača TS55-1800, revolucionarnog, digitalnog, sublimacijskog pisača s prijenosom topline koji donosi vrhunske karakteristike na tržištu manjih i srednje velikih pisača. To uključuje visokokvalitetni ispis u jednom prolazu, uz visoku razlučivost i gustoću boje, bez posebnog nadzora, ali s novom Mini Jumbo Roll jedinicom i Mimakijevim sustavom za provjeru i obnavljanje mlaznica za kontinuirani rad.

S predstavljanjem novog TS55-1800 pisača, Mimaki pruža vrhunsko rješenje za digitalni tisak tekstila, dostupno širem tržištu. Sada tekstilni stručnjaci mogu bez napora olakšati svoj rad s pristupačnim, toplinskim sublimacijskim pisačem koji odgovara visokokvalitetnim i brzim rješenjima, potrebnim za dinamičnu industriju tekstila i odjeće. Novi model ispisuje pri rezoluciji od 480 × 600 dpi, s velikom gustoćom boje pomoću ispisa u jednom prolazu uz 140 m2/h. Osim toga, jedinstveni Mimaki napredni sustav prolaska (MAPS4) poboljšava kvalitetu ispisa u dva prolaza. TS55-1800 sve to postiže uz niske troškove rada, visoku produktivnost i pouzdanost koju imaju Mimaki proizvodi.

“TS55-1800 je digitalni tekstilni pisač koji će zasigurno izazvati promjenu na tržištu”, rekao je g. Bert Benckhuysen, viši menadžer proizvoda za Mimaki Europe. “Dizajniran je od početka do kraja kako bi se postigla visoka kvaliteta, vodeća produktivnost i operativni troškovi koje će biti teško pobijediti.”

Bez nadzora ispisa

Jedna od ključnih karakteristika pisača TS55-1800 je upotreba nove jedinice – Mini Jumbo Roll koja pisaču kontinuirano može osiguravati 2500 linearnih metara transfernog papira. To korisnicima omogućuje zamjenu malih valjaka s Mini Jumbo valjcima, što im može uštedjeti više od 20% u troškovima medija za ispis. Nadalje, Mini Jumbo valjci koje je isporučio Neenah Coldenhove biti će ponuđeni kao paket uz TS55-1800. Mini Jumbo valjci su idealan način za nadogradnju kod proizvodnje velikih količina bez nadzora tiska. Osim toga, pisač je opremljen jedinstvenim Mimaki sustavom za provjeru i oporavak mlaznica kao i spremnicima s bojom od 10 litara koji osiguravaju neprekidan rad u produženim radnim vremenima, kao što je ispis preko noći.

Veća profitabilnost

Mimaki svojim klijentima nudi visoki povrat ulaganja s TS55-1800 pisačem koji će se prodavati po vrlo konkurentnoj cijeni.
“Mimaki TS55-1800 nudi najbolje specifikacije po najboljoj cijeni”, rekao je Benckhuysen. “Prema našim projekcijama, tekstilni stručnjaci mogu smanjiti operativne troškove pomoću ovog novog pisača i ostvariti dvostruko višu godišnju zaradu. To je doista revolucionarno, a vjerujemo da će dati veliki doprinos analogno-digitalnoj transformaciji koja je u tijeku.”

Novi pisač će biti predstavljen na tri nadolazeća sajma:

Sign Istanbul, 20.-23.9., Mimaki Eurasia Stand E20, Hall 12

C! Print Madrid, 25. – 27.9., Digidelta Stands C50 i A49, Hall Planta Baja

Viscom Italia, 18.-20.10., Mimaki Bompan tekstilni stalak G20 / G26 / E23 / E27, Hall 8

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content