Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi papir za etikete iz Papyrusa

Renomirani svjetski dobavljač papira, švedska tvrtka Papyrus, odnedavno u svojoj ponudi ima novi papir namijenjen tisku etiketa Focus Label. Novim papirom Papyrus želi odgovoriti na zahtjeve tržišta za što kvalitetnijim etiketama, posebice kada je riječ o etiketama za vino.

Dostupan je u 15 različitih varijanti: različite nijanse bijele, srebrne i crne, različite površinske strukture te mutnog i svjetlucavog površinskog sjaja. Što se gramature tiče, novi je papir dostupan u gramaži između 80 i 95 g / m2.

Prikladan je za obradu u različitim tehnikama dorade, uključujući tehnike preganja. Odlikuje se FSC certifikatom za zaštitu okoliša i dostupan je u formatu 72 x 102 cm. Posebna značajka je inačica Focus Label Bagasse koja je izrađena od alternativnih biljnih vlakana, poput šećerne trske.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content