PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vicko Kužet novi predsjednik Zajednice ambalažera HGK

Nakon što je Zajednica ambalažera Hrvatske gospodarske komore krajem prošle godine iznenada  i na tužan način ostala bez svog dugogodišnjeg predsjednika gosp. Enisa Kancelira, tajnik Zajednice, gosp. Marko Gjeldum, sazvao je 22. 1. novu skupštinu.

U skladu s epidemiološkim mjerama, skupština je održana online, a prisustvovalo je 17 članica.

Skupština je imala sljedeći dnevni red:
1. Izbor predsjednika Zajednice ambalažera
2. Plan rada za 2021.
3. Razno.

Izboru novog predsjednika pristupilo se na temelju prijedloga sudionika skupštine, a prijedlog gosp. Marka Morića iz tvrtke Sato da novi predsjednik Zajednice bude gosp. Vicko Kužet iz tvrtke Aluflexpack jednoglasno je prihvaćen.

Gosp. Kužet, zahvalio je članovima Zajednice na imenovanju i ukazanom povjerenju. Kako je rekao, s obzirom da je riječ o potpuno novoj ulozi za njega, u narednom će se razdoblju prije svega upoznati s načinom rada Zajednice te zajedno s tajnikom donijeti plan rada za ovu godinu. „Što se tiče budućeg rada, u svom ću se djelovanju na ovoj funkciji, zajedno s drugim članovima, truditi u svakoj situaciji izvući najbolje za nas gospodarstvenike u ovoj branši te, u skladu s potrebama, pokušati uvijek konstruktivno utjecati na buduće zakonske odredbe. Idemo se boriti dalje“, rekao je gosp. Kužet.

gosp. Vicko Kužet

U nastavku skupštine bilo je riječi i o potencijalnim budućim aktivnostima u skladu s budžetom. Jedan od prijedloga je i posjet sajmu ambalaže u Istambulu, krajem ove godine. Naime, Zajednica ambalažera ima, posljednjih nekoliko godina, uspješnu suradnju s ovim turskim sajmom kojeg članice Zajednice prepoznaju kao potencijalno vrlo koristan za razvoj suradnje s turskim i ostalim euroazijskim partnerima.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content