Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vicko Kužet novi predsjednik Zajednice ambalažera HGK

Nakon što je Zajednica ambalažera Hrvatske gospodarske komore krajem prošle godine iznenada  i na tužan način ostala bez svog dugogodišnjeg predsjednika gosp. Enisa Kancelira, tajnik Zajednice, gosp. Marko Gjeldum, sazvao je 22. 1. novu skupštinu.

U skladu s epidemiološkim mjerama, skupština je održana online, a prisustvovalo je 17 članica.

Skupština je imala sljedeći dnevni red:
1. Izbor predsjednika Zajednice ambalažera
2. Plan rada za 2021.
3. Razno.

Izboru novog predsjednika pristupilo se na temelju prijedloga sudionika skupštine, a prijedlog gosp. Marka Morića iz tvrtke Sato da novi predsjednik Zajednice bude gosp. Vicko Kužet iz tvrtke Aluflexpack jednoglasno je prihvaćen.

Gosp. Kužet, zahvalio je članovima Zajednice na imenovanju i ukazanom povjerenju. Kako je rekao, s obzirom da je riječ o potpuno novoj ulozi za njega, u narednom će se razdoblju prije svega upoznati s načinom rada Zajednice te zajedno s tajnikom donijeti plan rada za ovu godinu. „Što se tiče budućeg rada, u svom ću se djelovanju na ovoj funkciji, zajedno s drugim članovima, truditi u svakoj situaciji izvući najbolje za nas gospodarstvenike u ovoj branši te, u skladu s potrebama, pokušati uvijek konstruktivno utjecati na buduće zakonske odredbe. Idemo se boriti dalje“, rekao je gosp. Kužet.

gosp. Vicko Kužet

U nastavku skupštine bilo je riječi i o potencijalnim budućim aktivnostima u skladu s budžetom. Jedan od prijedloga je i posjet sajmu ambalaže u Istambulu, krajem ove godine. Naime, Zajednica ambalažera ima, posljednjih nekoliko godina, uspješnu suradnju s ovim turskim sajmom kojeg članice Zajednice prepoznaju kao potencijalno vrlo koristan za razvoj suradnje s turskim i ostalim euroazijskim partnerima.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content