Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi Ricoh pisač omogućuje svestranost medija

Signage segment, grafički segment i dekorativni tisak mogu iskoristiti široki raspon aplikacija i vrlo fleksibilnu produktivnost s novim Ricoh Pro TF6250 velikim formatom UV flatbed pisača. Kompaktan sustav dimenzija 2,5m x 1,3m osmišljen je kako bi pomogao sign & display segmentu, grafičkoj umjetnosti i industrijskim sektorima kod tiska unutarnjih dekoracija, ambalaže, u sitotisku, uz mogućnosti personalizacije tržišta.

Izrađen prema istoj strukturi kao Ricoh Pro T7210, osigurava produktivnost, svestranost i visoku kvalitetu. Pruža impresivne brzine ispisa, svakodnevno automatsko održavanje jednim klikom i raznovrsnu fleksibilnost podloge koju podržavaju pažljivo osmišljeni setovi boja koji nude širi raspon boja od pisača Pro T7210.

“Ricoh Pro TF6250 omogućuje operaterima da se pokrenu i proizvedu proizvode visoke kvalitete”, kaže Graham Kennedy, voditelj odjela za komercijalno poslovanje, Ricoh Europe. “U velikom formatu, razlika između aplikacije koja se ističe i one koja je prosječna, često se svodi na boje koje daju najvišu kvalitetu za široki raspon podloga kao što su drvo, metal i staklo, kao i standardne sign & display materijale kao što su forex ploče, d-bond i akrilne ploče. Zato smo razvili dva seta UV boje. Korisnici Pro TF6250 moći će odabrati jednu vrstu boje koja osigurava visoku razinu kvalitete za signage tržište, grafičko tržište ili pak tip boje s visokim prianjanjem za industrijsku primjenu.“

Pisač Ricoh Pro TF6250 ima flatbed sučelje, s pokretnom trakom i portalom, te vodeću brzinu proizvodnje od 64,6 m2/h. Pruža nevjerojatnu fleksibilnost medija za smještaj podloga debljine do 110 mm. LED tehnologija smanjuje potrošnju energije omogućujući korištenje tanjih podloga bez rizika od taljenja ili savijanja.

Održavanje i upotreba su također jednostavni, omogućuju korisnicima da izvuku maksimum iz svojih tehnoloških ulaganja. Automatsko dnevno održavanje jednim dodirom čisti ispisne glave kako bi se osiguralo optimalno vrijeme rada.  Registracijske igle pomažu u održavanju precizne registracije, a četiri pojedinačne vakuumske zone drže medije na mjestu bez obzira na oblik i veličinu. Osim toga, automatski senzor prilagođava glave za ispis na ispravnu visinu kako bi se održala točnost, a mogućnosti ispisa od ruba do ruba eliminiraju potrebu za podrezivanjem.

Ricoh Pro TF6250 bit će dostupan u cijeloj regiji EMEA u drugom kvartalu 2019. godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content