PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi Roland EJ-640 DECO dostupan u EMEA regiji

Novi EJ-640 DECO pisač tvrtke Roland DG dostupan je sada i u EMEA regiji. Dizajniran posebno za tržište dekora interijera, EJ-640 DECO radi pomoću inovativne boje na vodenoj bazi.

Roland EJ-640 DECO zadovoljava brojne zahtjeve današnjeg tržišta: održivost, zdravlje i sigurnost, mogućnost personalizacije, ekonomičnost i svestranost. Rješenje je idealno za različite proizvode prilagođene za uređenje interijera, uključujući tapete, sjenila za lustere, slike i postere, te za izložbene grafike, promocije na otvorenom i još mnogo toga.

Izvrsna kvaliteta za personalizirane dekoracije

Alat Online Dizajner omogućuje kupcima da sami dizajniraju personaliziranu pozadinu i vizualiziraju je na svoj način.
Stručnjaci znaju da je sada savršeno vrijeme za predstavljanje stroja za personalizirano uređenje interijera. Svi veliki proizvođači vide dekor kao snažno tržište budućnosti, s predviđenim rastom od 20% godišnje, i to samo za tapete.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content