Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi roll-to-roll pisač širokog formata iz Fujifilma

 

Novi Acuity LED 1600R pisač najnoviji je član Fujifilmove serije Acuity. Uz Q-Class ispisne glave iz FujifilmDimatixa, Acuity LED 1600R je četverobojni roll-to-roll pisač širine 1,6 metara (64 inča), s mogućnošću modularne nadogradnje do sedam boja. Zbog mogućnosti rada pri visokim gustoćama, može ispisivati na materijale osjetljive na toplinu što ga čini prikladnim za ispis backlit aplikacija i prozorske grafike. Produktivnost doseže do 355m2/h, a prvi modeli bit će dostupni u lipnju.
“Novi Acuity LED 1600R dobra je prilika za investiciju svima onima koji žele proizvoditi visoko kvalitetne aplikacije velikog formata”, ističu u marketingu FujiFilma.
Proizvodeći nisku razinu topline i zahtijevajući manju količinu boje i energije u odnosu na slične strojeve na tržištu, najnoviji član serije Acuity uz instant početak rada, ima dugotrajne LED UV lampe, bez emisije ozona ili hlapljivih organskih spojeva (VOC) i samo jednu potrošnu stavku – boju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content