Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi trendovi u dizajnu proizvoda

PREDAVANJA:

Drugog dana Digitalnih Aplikacija, predavanja će oplemeniti svojim pogledom na svijet Marina Milanović.
Rođena je u Novom Sadu 1989. godine. Nakon završene srednje Grafičke škole i Akademije umetnosti u Novom Sadu, odsjek za grafičke komunikacije, aktivno se bavi grafikom i umjetnošću. Najviše se bavi crtežom, ilustracijom i grafičkim dizajnom, koji su primjenjeni u osobnoj poetici i naraciji, dječjim ilustriranim knjigama za vodeće izdavačke kuće u Srbiji, raznim drugim grafičkim materijalima (plakati, brošure), kao i u radu u kompaniji Symbol (symbolDSGN). Pored toga piše, drži radionice i predavanja. Za ilustracije je dobila nekoliko značajnih nagrada, od kojih izdvaja Zlatno pero (2013) i Nevenovu nagradu (2015/2016).

Posjetiteljima će otvoriti vrata kreativne upotrebe tiska u inovativnim dizajnerskim rješenjima kroz personalizaciju otiska i tehničku fleksibilnost pisača kao odraz novog doba tiska gdje se granice i mogućnosti dizajn industrije proširuju, ubrzavaju i približavaju krajnjem korisniku.

Pokrovitelj predavanja: HRVATSKA UDRUGA SITOTISKARA

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content