Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi, unaprijeđeni 3D pisač iz Mimakija

Mimaki je predstavio nevjerojatno precizno izrađene 3D proizvode, tiskane Mimakijevim 3D pisačima, na sajmu Rapid. Tech + Fabcon 3.D u Erfurtu, Njemačka, održanom prošli tjedan.

Pisač koji omogućuje agencijama, dizajnerima, arhitektima, doktorima i mnogim drugima stvaranje vrlo realističnih prototipova i modela koji uključuju i najfinije detalje oduševio je posjetitelje. Mimaki 3DUJ-553 pisač može tiskati u više od 10 milijuna boja te tako stvara vrlo precizne i realistične modele. Također ima i mogućnost ispisa prozirne boje te tako postiže razne nivoe transparentnosti. Dolazi sa specijalnim ICC profilima koji osiguravaju visoku kvalitetu i zapanjujuće rezultate.

Mimaki_3D_brod_Print_Magazin

Osim ovog pisača, iz Mimakija su predstavili i novi 3DFF-222 3D pisač koji koristi FFF filament, termoplastični materijal za 3D ispis jigova (šablona za 3D pisače) ili drugih manjih elemenata namijenjenih reklamnoj i promo industriji. Novi Mimakijev 3D pisač ima sistem za automatsko nadopunjavanje filamenta i rezanje jednom kad je proizvod otisnut. Radna ploha ovog pisača je fleksibilna i termostabilna te omogućava automatsku izmjeru medija. Pisač ima HEPA filter za pročišćavanje prljavog zraka koji nastaje tijekom rada što ga ujedno čini i vrlo ekološki prihvatljivim, a još jedna prednost je i to što pisač proizvodi minimalnu buku tijekom rada.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content