PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi, unaprijeđeni 3D pisač iz Mimakija

Mimaki je predstavio nevjerojatno precizno izrađene 3D proizvode, tiskane Mimakijevim 3D pisačima, na sajmu Rapid. Tech + Fabcon 3.D u Erfurtu, Njemačka, održanom prošli tjedan.

Pisač koji omogućuje agencijama, dizajnerima, arhitektima, doktorima i mnogim drugima stvaranje vrlo realističnih prototipova i modela koji uključuju i najfinije detalje oduševio je posjetitelje. Mimaki 3DUJ-553 pisač može tiskati u više od 10 milijuna boja te tako stvara vrlo precizne i realistične modele. Također ima i mogućnost ispisa prozirne boje te tako postiže razne nivoe transparentnosti. Dolazi sa specijalnim ICC profilima koji osiguravaju visoku kvalitetu i zapanjujuće rezultate.

Mimaki_3D_brod_Print_Magazin

Osim ovog pisača, iz Mimakija su predstavili i novi 3DFF-222 3D pisač koji koristi FFF filament, termoplastični materijal za 3D ispis jigova (šablona za 3D pisače) ili drugih manjih elemenata namijenjenih reklamnoj i promo industriji. Novi Mimakijev 3D pisač ima sistem za automatsko nadopunjavanje filamenta i rezanje jednom kad je proizvod otisnut. Radna ploha ovog pisača je fleksibilna i termostabilna te omogućava automatsku izmjeru medija. Pisač ima HEPA filter za pročišćavanje prljavog zraka koji nastaje tijekom rada što ga ujedno čini i vrlo ekološki prihvatljivim, a još jedna prednost je i to što pisač proizvodi minimalnu buku tijekom rada.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content