Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što je “in” u svijetu car wrapa?

Car Foil Shop Hrvatska bavi se uvozom i distribucijom (maloprodajom i veleprodajom) opreme za dizajn i stiliziranje automobila. U ponudi imaju sve vrste auto folija, kao što su 3D Carbon, mat, sjajne, satenske i mnoge druge. Također imaju i razne vrste folija za zatamnjivanje stakala, folije za građevinska stakla, izloge,… Tu su i folije za stakla poslovnih i stambenih prostora poput pjeskarenih folija, sigurnosnih, protuprovalnih i ogledalo folija.

Car Foil Shop generalni je zastupnik folija za auto i nautičku industriju, Britanskog proizvođača premium folija za vozila Kay Premium Marking Film – KPMF. U ponudi imaju i alate proizvođača Uzlex i Sott, koji su potrebni kako za obljepljivanje vozila ili brodova tako i za aplikaciju u interijerima i na staklenim površinama. Uz sve materijale i alate, osiguravaju i 24-satnu tehničku podršku.

Svojim kupcima osim tehničke podrške i profesionalnog alata osiguravaju i vrhunsku kvalitetu folija. KPMF folije koriste se diljem svijeta te su veoma čest izbor wrappera. Karakterizira ih odličan omjer cijene i kvalitete.

Novi trendovi na tržištu folija
KPMF_matt_elan_blue

Crne sjajne i mat folije te karbonske folije klasici su koji već dugi niz godina ispunjavaju sva očekivanja klijenta. Ovaj put Car Foil Shop Hrvatska ističe K75561 Matt Elan Blue te K75555 Satin Rose Gold folije, koje privlače svojim jedinstvenim tonovima boje i svako vozilo čine posebnim te postaju sve češći odabir.

KPMF premium cast folije za obljepljivanje vozila imaju izvanredna svojstva, vozilu daju superioran izgled te imaju dug vijek trajanja. Sve KPMF folije imaju garanciju od 3 do 7 godina.

Osim folija, u KPMF portfelju možete pronaći i selekciju zaštitnih laminacija. Dolaze u raznim modelima: sjajna, mat, starlight, pearlescent i prozirna. Asortiman laminacija je proširen s vizualnim efektima, luksuznim i inovatnim cast vinyl proizvodima koji pretvaraju bilo koju foliju u kreaciju svjetlucajućeg izgleda ili suptilnog bisernog odsjaja. Vizualni efekti su specijalno stvoreni kako bi pružili uzbudljiv efekt koji se koristi s bilo kojom KPMF paletom boja, pri tom dobivajući unikatne i individualne vizualne efekte. Također su odlično rješenje kao i zaštita za folije s tiskom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content