Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo high-tech sjedište Dursta

Tvrtka Durst priredila je prošli tjedan u Brixenu na sjeveru Italije svečano otvorenje svojeg novog, futurističkog sjedišta i Customer Experience Centra.

Ceremoniji je prisustvovalo više od tisuću uzvanika, djelatnika, klijenata, partnera i političara. Predstavnici tvrtke Grafik.net, ovlaštenog distributera Dursta za zemlje regije, također su imali čast prisustvovati ovom veličanstvenom događaju.

Tvrtka Durst posluje već više od 80 godina i usko je povezana s obitelji Oberrauch te je sada u trećoj generaciji vlasništva. Bitno za istaknuti je nedavno imenovanje jednog od suvlasnika, gosp. Christopha Gampera za izvršnog direktora tvrtke. Upravo on je pokrenuo ovaj izuzetno zahtjevan ali kontinuirani proces kompletne reorganizacije.
Novo sjedište tvrtke zapravo je snažan simbol ove transformacije i utjelovljuje savršenstvo visoko specijalizirane high-tech poslovne kulture s globalnom prisutnošću.
Sam arhitektonski projekt datira još od 1963. godine, ali do sada nije bio realiziran. Novi tim arhitekata slijedio je originalnu ideju koju je upotpunio novim detaljima te uočljivim tornjem. Nova futuristička zgrada oduševljava metalnom fasadom s 850 raznobojnih svjetlucavih prozora raspoređenih u uzorku piksela.
Otvaranjem novog sjedišta, Durst planira klijente privući upravo u Brixen te im ponuditi  jedinstveni iskustveni doživljaj s fokusom ne samo na opremu, nego i na ljude i stručnjake koji stoje iza brenda Durst.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content