Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo rješenje za oblak iz kompanije Xerox

Zagreb, 13. svibnja 2014. – Xerox je predstavio novo rješenje koje se temelji na tehnologiji za oblak, a ono integrira opcije otkrivanja i nadzora pisača sa softverskim rješenjem LabTech Software.

Toni Clayton-Hine iz kompanije Xerox izjavila je da je njihova strategija širenje, pojednostavljivanje i povezivanje. “Imamo nevjerojatnu tehnologiju i mogućnosti za koje smatramo da zaista mogu pomoći partnerima da prošire izvore koji im donose prihode, povezujući naše usluga s njihovim jedinstvenim rješenjima“; rekla je Toni.

Xerox (XRX) nastavlja s nadogradnjom svojih usluga za ispisivanje u partnerskom programu za davatelje usluga (managed service providers – MSP) povezujući Xerox tehnologiju sa softverima za upravljanje IT-em.

Ova multinacionalna korporacija koja se bavi tehnologijom za upravljanje dokumentima već je u ožujku najavila novosti za partnere kojima će poboljšati prihode te ojačati veze s potrošačima.

Nakon toga, Xerox je predstavio novo rješenje koje se temelji na tehnologiji za oblak, a ono integrira opcije otkrivanja i nadzora pisača sa softverskim rješenjem LabTech Software te nadgledanje na daljinu i rukovoditeljske platforme (RMM) za MSP-e.

Kroz tu integraciju, MSP-i (davatelji usluga) sada mogu poboljšati Xerox PrintAssist Services usluge kroz LabTech Control Center, pomoću čega su automatski informirani o aktivnostima pisača i eventualnim pogreškama.

Toni Clayton-Hine također je naglasila kako će dodatne RMM integracije za MSP biti predstavljene u budućnosti, no točno vrijeme nije specificirano.

 

XEROX®, XEROX i Design®, WorkCentre® and Phaser® zaštitni su znakovi tvrtke Xerox u SAD-u i/ili drugim državama.
Cijene, karakteristike, mogućnosti, izgled i dostupnost i dostupnost Xerox proizvoda i servisa podložni su promjeni bez najave.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content