PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo u Europapieru: sublimacijski papir S-Race Vivid 210g

Novi sublimacijski papir u ponudi tvrtke Europapier je premazni sublimacijski papir S-Race Vivid 120g, svjetski poznatog proizvođača Felix Schoeller. Felix Schoeller sinonim je za kvalitetu za koju je zaslužan tim njemačkih inženjera koji kreiraju visokokvalitetne standarde u procesu proizvodnje papira.

Sublimacijski papir S-Race Vivid 120g

Papir je dizajniran za desktop pisače te sublimacijski transfer na sve vrste sublimacijskih tvrdih podloga i materijala od poliestera. Papir je razvijen kako za minimalni tako i za veliki nanos boje. Faza sublimacije je vrlo brza i garantira izvanredne performanse.

S-Race Vivid 120 idealan je za tvrde materijale kao što su keramičke šalice, pločasti materijali i staklo. Funkionira na mekane materijale poput tekstila s minimalno 50% poliestera, podloške za miševe itd. Uz kvalitetne boje vaše će aplikacije na proizvodima imati gotovo fotografsku kvalitetu. S-Race Vivid papir prima u sebe boju te istu toplinom otpušta. Otisnute boje su čiste bistre i živopisne. Ono što je bitno naglasiti da prilikom transfera papir otpušta svu boju te vrlo malo te iste boje ostaje na njemu. Cijeli proces odvija se na vrlo jednostavan način. U skupini proizvoda na koje se može aplicirati ovim transferom još jednom bi istaknuli najpogodnije materijale kao što su šalice, puzzle, podloge za miš, maskice za mobitele, privjesci, magneti,  te još mnogo različitih proizvoda koji su pogodni za sublimacijski tisak.

U Europapieru je trenutno dostupan u formatu A4, no također se može  naručiti u SRA3 formatu te u raznim širinama u roli.

Više pročitajte u novom broju Print Magazina.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content