Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo veliko spajanje na tržištu: Dipa je postala dio Europapier grupe

Prva polovica ove godine donijela je novo preslagivanje na hrvatskom grafičkom tržištu. Iako se o tome šuškalo već neko vrijeme, sada je i službeno – tvrtka Dipa postala je dio Europapier i Heinzel grupe.
Iako su akvizicije sastavni dio moderne ekonomije, na relativno malom grafičkom tržištu kakvo je hrvatsko, velika su vijest. Druga u samo godinu dana nakon što je početkom prošle godine tvrtka Pako postala dio Igepa Grupe.

I Dipa i Europapier dobro su poznata imena svima u branši. Dipa je prošle godine proslavila 15 godina uspješnog poslovanja. Ovlašteni je zastupnik i distributer Roland printera, ali i mnogih drugih brendova  kao što su 3M, Guandong, Poli-Tape, Emblem, Kemico, Jetbest, Sefa, Vulcan.

Europapier pak jedan je od vodećih veletrgovaca papirom na području Srednje i Istočne Europe. Njihov asortiman obuhvaća grafičke papire i materijale za izradu pakiranja, uredske papire, materijale za vizualnu komunikaciju te higijenski asortiman.

„Izuzetno mi je drago da je Dipa postala dio Europapier i Heinzel grupe. Smatram da ćemo zajedničkim snagama postati još bolji i kvalitetniji partner našim kupcima te ponuditi dodatnu vrijednost kroz još bolji i kvalitetniji asortiman roba i usluga. Drago nam je da je Europapier prepoznao našu ulogu i poziciju na tržištu i naše dosadašnje rezultate. Veselimo se zajedničkoj suradnji te vjerujemo da ćemo s još boljim, fokusiranijim timom ostvariti ambiciozne ciljeve koje smo postavili pred nas. Time ćemo i našim kupcima i partnerima pomoći u ostvarivanju njihovih ciljeva“, komentirao nam je gosp. Vjeko Križanić, vlasnik i direktor tvrtke Dipa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content