PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novogodišnji broj Print Magazina na putu je prema vama!

Došli smo pred sami kraj ove naporne i iznad svega izazovne godine što znači da je i posljednji ovogodišnji Print Magazin uskoro kod vas!

Tema broja ovaj put je vezana uz proizvodnju shopping vrećica – papirnatih i plastičnih.  Tim povodom razgovarali smo s čelnim ljudima tvrtki C pakiranje, gosp. Zlatkom Canjugom i Muraplast, gosp. Davorom Ujlakijem. Zanimljiv case study donosimo i sa slovenskog Instituta za celulozu i papir koji je proizveo papirnatu vrećicu od ostataka rajčice.

Neizbježna priča vezana uz ovu temu je i Zelena Agenda EU koja nam je praktički pred vratima i koja sa sobom donosi puno promjena, prije svega u segmentu proizvoda od plastike. Tim povodom razgovarali smo i s gđom Gordanom Pehnec Pavlović, samostalnom savjetnicom u Sektoru za industriju i održivi razvoj i poslovnom tajnicom Udruženja industrije plastike i gume HGK, koja je pojasnila što uvođenje Direktiva EU o otpadu znači za domaću plastičarsku industriju te zašto plastične vrećice ne treba zabarniti, nego  ih uvesti u sustav kružnog gospodarstva.

Od ostalih tema u ovom je broju najveći dio posvećen novim tehnologijama na tržištu, a kao uvijek donosimo i priče iz domaćih i regionalnih tiskara koje su svoj portfelj obogatile novim strojevima.

Želimo vam da uživate u nadolazećim blagdanima čitajući posljednje ovogodišnje izdanje časopisa!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content