Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NVM Graphic Solutions i Xeikon najavljuju novitete za sajam Labelexpo

U tvrtki NVM Graphic Solutions s nestrpljenjem očekuju nadolazeći Labelexpo, koji se od 11. do 14. 9. održava u Bruxellesu.
Kažu nam da ga doživljavaju kao svoj temeljni sajam i nešto od čega su i počeli graditi tvrtku.
Predstavnici tvrtke NVM u svojstvu izlagača na Labelexpo-u bit će prisutni najvećim dijelom na štandu tvrtke Xeikon. No, tu su i drugi vendori, s obzirom na njihovu suradnju s još nekim renomiranim brendovima iz segmenta digitalnog tiska etiketa. Ipak, baza je Xeikon.

„Dosadašnji odlični rezultati ostvareni u ovoj godini najviše govore sami za sebe, a želja nam je da se nakon sajma Labelexpo pozitivni trend nastavi. Naime, od početka ove godine u regiji smo instalirali tri Xeikon printera sa suhim tonerom te dva ink jet stroja. Ukratko, s nestrpljenjem očekujemo daljnji razvoj događaja“,kaže nam gosp. Hrvoje Javor.
Upravo će noviteti iz Xeikona u dry toner segmentu i na polju ink jet tehnologije biti u fokusu na sajmu u Bruxellesu.
Stoga vas iz tvrtke NVM Graphic Solutions, u suradnji sa svojim principalom, tvrtkom Xeikon, pozivaju da ih posjetite kako bi vam predstavili novosti iz svijeta digitalnog tiska, dorade i softverskih rješenja.
Očekuju vas na Xeikon štandu 5C29.
Za sve dogovore i informacije javite se na:
[email protected]
[email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content