Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NVM Graphic solutions postao ekskluzivni zastupnik za swissQprint za regiju

Ima li boljeg načina za započeti novu godinu nego s viješću da na tržište regije stiže još jedan renomirani svjetski brend. Za to se pobrinula, u posljednje vrijeme, vrlo aktivna tvrtka NVM.

Naime, od 1. 1. 2023. tvrtka NVM i službeno je postala regionalni zastupnik švicarskog premium brenda swissQprint.
SwissQprint već duže vremena plijeni pažnju na svim važnijim sajmovima i događanjima svojim inovativnim i pouzdanim, ali i danas sve važnijim „zelenim“ rješenjima za tisak velikog formata.
Poznata švicarska kvaliteta, posvećenost klijentima i postizanje visoke razine usluge swissQprint-a bio je glavni razlog za odabir novog poslovnog partnera. Poslovna suradnja sklopljena je na obostrano zadovoljstvo. Naime, i tvrtka swissQprint u NVM-u je prepoznala pravog partnera za ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.

„Upravo je swissQprint sa svojim vrhunskim rješenjima bila ona karika koja je nedostajala u upotpunjenju našeg portfelja u segmentu tiska velikog formata“ komentirali su iz tvrtke NVM.

Detaljnije informacije moguće je dobiti od predstavnika NVM-a u njihovim predstavništvima u Beogradu i Zagrebu. Ekipa Print Magazina unaprijed se veseli priči o prvoj instalaciji.  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content