Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

O sajmu Print21 u Sarajevu još se priča! Donosimo video

Iako je od sajma Print21 u Sarajevu prošlo više od mjeseca, o sajmu se još uvijek priča. Spominjalo ga se čak i na prošlotjednom sajmu Print21 u Ljubljani.
Za sve one koji su ga propustili, reći ćemo samo da je prvo sarajevsko izdanje sajma ne samo ispunilo, nego i nadmašilo očekivanja i izlagača i posjetitelja. Posjetilo ga je više od 800 posjetitelja.
Bilo je, rekli su nam nam izlagači, situacija kada s pojedinim klijentima, zbog gužve, uopće nisu stigli porazgovarati.

Čak devet premijera

Svoju ponudu na sajmu Print21 u Sarajevu predstavile se tvrtke: Abias, Alim, Avtera, Carlos Signs, CFS, Eurocop, Europapier, Fortuna Digital, Klio, Konica Minolta, Maxi plus, Misija, NaniPrint, ST Graf i Udruženje Grafičar.

Na 15 izlagačkih prostora bilo je predstavljeno izloženo gotovo 50 različitih strojeva i rješenja. Bilo je tu digitalnih produkcijskih printera za medije iz arka, latex i UV printera, eco solventnih printera, print&cut rješenja, rezača, DTF i DTG rješenja, termo preša, doradnih rješenja, različitih vrsta materijala, folija, medija za ispis, pa sve do softverskih rješenja. Dakle, sve ono što je u segmentu digitalnih rješenja trenutno in i što jednoj modernoj tiskari danas  treba.

Sarajevsko izdanje Printa21 donijelo je i čak devet premijera. Canon sa svojim partnerom tvrtkom Avtera predstavio je tri nova rješenja. Carlos Signs donio je dvije Roland premijere. Konica Minolta premijerno je predstavila crno-bijeli produkcijski uređaj. Tvrtka Abias predstavila je ozbiljnu Xerox produkcijsku priču. Misija Brčko predstavila je UV LED printer, Klio lasersku graverku Flux.

No, kako slika govori više od riječi, u nastavku kao svojevrsni podsjetnik donosimo video priču iz Sarajeva.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content