Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Océ Colorado 1650 u showroomu tvrtke Igepa Pako

Canon Océ Colorado 1650 pokriva zaista impresivnu širinu aplikacija, ponajprije zahvaljujući dvjema jedinstvenim tehnologijama: novoj formulaciji tinte Océ UVgel 460, koja sada pruža još više fleksibilnosti i rastezljivosti te ingenioznom sustavu fiksiranja tinte Océ FLX koji omogućuje efekt ispisa u besprijekornoj sjajnoj ili luksuznoj mat izvedbi.
Canon Océ Colorado 1650 dolazi s 8 ispisnih glava, dakle dvije po boji.

Dizajnerske zidne tapete, nova razina dekorativinih naljepnica, predivni tekstilni ispisi, frontlit i backlit aplikacije s najdubljom crnom, samo su neki od proizvoda koji na prvi pogled potvrđuju da je ovdje riječ o nečemu drugačijem.
Dakle, što se aplikacija tiče gotovo da nema medija na koji se ne može tiskati. Zahvaljujući UVgel tehnologije temperatura tiska je niska pa je tisak moguć i na različite PVC folije.
Upravljanje strojem je vrlo jednostavno i sve se obavlja u front-endu, što znatno olakšava posao operateru.

Sve mogućnosti ovog printera moguće je isprobati u showroomu tvrtke Igepa Pako, certificiranom Canon Gold partneru.
Više na : www.igepa-pako.hr / www.igepa-pako.si

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content