Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Od jeseni na tržište stiže Mutoh XpertJet 1462UF UV LED printer s većom radnom površinom  

Dobra vijest za proizvođače promotivnih proizvoda dolazi iz tvrtke Mutoh Europe. Naime, u drugoj polovici godine možemo očekivati početak prodaje novog Mutoh XpertJet 1462UF UV LED printera.
Velik broj Mutohovih XpertJet UV LED printera u formatu A2+ i A3+ prisutan je na našem tržištu. Grafičari ih najviše koriste za proizvodnju promotivnih proizvoda.
Visoka mehanička otpornost otiska na različitim podlogama od polimera preko stakla i drva pa do metala, XpertJet printere svrstava u rang najpoželjnijih UV flatbed printera na našem tržištu.

Na ovogodišnjem sajmu FESPA u Münchenu, Mutoh je predstavio model XpertJet 1462 UF kao značajno poboljšanje vlasnicima manjih XpertJet printera. Mutohov R&D odjel očito je dobro slušao potrebe tiskara promotivnih proizvoda koji do sada nisu imali kvalitetno rješenje za tisak većih naklada rokovnika, ukrasnih luksuznih kutija i sličnih predmeta većih dimenzija.

Osim velike radne površine, novi Mutoh XpertJet 1462UF dolazi i sa znatno većom brzinom tiska. Jedna ispisna glava namijenjena je tisku CMYK-a, dok se druga koristi za tisak bijele boje i laka. Višezonski vakuumski radni stol osigurat će siguran rad s mnogo manjih predmeta. Printer je opremljen s dvije UV LED lampe za brzo polimeriziranje UV boje.

U našoj regiji, prodaju Mutoh XpertJet 1462UF printera očekujemo tijekom ove jeseni.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content