Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Od otpada do umjetničkog satenskog canvas platna

Kreiranjem proizvoda koji su proizvedeni, korišteni i oporabljivi na održiviji način, tvrtka HP pokazuje svoju usmjerenost ka zaštiti okoliša i smanjenju negativnog utjecaja. Jedan od takvih proizvoda je i HP Reciklirani Satin Canvas – printabilno canvas platno 100% napravljeno od recikliranih boca za vodu. Vrijeme u kojem živimo vrijeme je pojačane društvene svijesti, a potrošači žele proizvode koji doprinose njihovim ukupnim naporima za održivost okoliša. HP Recycled Satin Canvas upravo je takav jer uz to što daje sliku izvanredne kvalitete brine i o zaštiti okoliša.
HP Recycled Satin Canvas platno u skladu je s uredbom Europske Unije REACH i ispunjava uvjete za ponovni povrat kroz HP Large Format Media Take-back program. Cjenovno jeftinije od većine sličnih platna na tržištu, ovo inovativni platno pruža gotovo rješenje pružateljima usluga tisak eliminirajući potrebu za skupim i dugotrajnim zaštitnim premazom.  Kompatibilan s bojama na vodenoj bazi, HP Recycled Satin Canvas ima blago teksturiranu, satensku doradu koja stvara umjetnički izgled i dojam kod uvećanih fotografija, reprodukcija te korporativnog i ugostiteljskog dekora.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content