PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zbog korona virusa DA! u Ljubljani postale su NE!

Zbog cjelokupne situacije vezane uz širenje korona virusa (COVID-19), prije svega u nama susjednim zemljama, zaključili smo da je u interesu i izlagača i posjetitelja u ovom trenutku najbolje zaustaviti daljnje aktivnosti oko sajma DA! u Ljubljani.

Stoga vas ovim putem obavještavamo da se sajam DA! Digitalne Aplikacije, koji se trebao održati u Ljubljani, 21. i 22. 4. 2020. g., odgađa do daljnjega zbog prevencije širenja zaraze.

S obzirom da je u ovom trenutku zaista teško bilo što predvidjeti, ono što sigurno znamo je da ćemo novi datum održavanja objaviti pravovremeno!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content