Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održan drugi DGF u Banja Luci

DGF – Digital Graphic Fair je međunarodni sajam digitalnih grafičkih tehnologija i materijala. Banja Luka je već drugu godinu za redom domaćin DGF-a, a ove godine sajam je odžan 28. i 29. 3. 2019. godine na tvrđavi Kastel, u prostoru Kamene kuće. Ulaz za sve posjetitelje bio je besplatan. Regionalni zastupnici vodećih tvrtki iz svijeta digitalnih grafičkih rješenja, predstavili su novosti digitalnih grafičkih tehnologija i materijala.

Ovogodišnji sajam organizirala je tvrtka M STUDIO design&print iz Banja Luke, čiji je direktor gosp. Draško Bošnjak, na sajmu predstavio autorsku izložbu primjenjenog grafičkog dizajna, koja je bila izvedena najsuvremenijim tehnologijama digitalnog tiska.

DGF_Banja_Luka_organizatori_Print_Magazin

Misija čitavog projekta bila je edukacija i razvijanje svijesti kod umjetnika i dizajnera, kako bi kreativno pristupali problemima i stvarali nova, kreativna rješenja. Društvena korist sajma ogleda se u pomicanju kreativnih granica, povećanju produktivnosti i kvalitete proizvodnje, te unapređenja poslovanja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content