Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održan IGEPA PAKO Dan otvorenih vrata – u znaku optimizma i dobrih odluka

Opuštena, ugodna i iznad svega pozitivna atmosfera te velik broj posjetitelja obilježili su već tradicionalni Dan otvorenih vrata tvrtke IGEPA PAKO. Tom je prilikom obilježen i prvi rođendan spajanja ove dvije tvrtke. Bila je to, sjećamo se, vijest koja je u proljeće prošle godine prilično snažno odjeknula branšom. 
Rekli su nam tada kako je riječ o spajanju dvije vrlo kompatibilne organizacije koje dijele slične vrijednosti i prakse. Danas, nakon nešto malo više od godinu dana, kažu da niti sami ne mogu vjerovati gdje su došli te što su sve postigli. Pomalo su iznenađeni i oni sami jer velik je to i nimalo jednostavan posao. Sve u svemu, odluka o spajanju pokazala se kao jako dobar potez.
Ističu ipak kako je najvažnije da su klijenti zadovoljni te da se poslovanje i više nego uspješno širi.
O zadovoljstvu klijenata najbolje svjedoči velik broj posjetitelja Dana otvorenih vrata. Ove godine njih tristotinjak i iz svih država regije u kojima tvrtka IGEPA PAKO posluje.

Dan otvorenih vrata bio je bez velikih govora i službenog programa. Zamislili su ga, kažu, kao spoj ugodnog i korisnog. Vanjski prostor bio je namijenjen za druženja, razgovore, razmjenu iskustava i sve to uz vrhunski cattering.

Prodajno-servisni tim imao je pune ruke posla


S druge strane, u novouređenom i impresivnom showroom-u posjetitelji su se mogli upoznati s tehnologijama brendova iz portfelja tvrtke IGEPA PAKO.
Koncept showroom-a zanimljivo je riješen. Naime, svaki brend dobio je svoj kutak. U njemu se nalaze strojevi na kojima je u svakom trenutku moguće napraviti otisak. Tehnologije koje možete upoznati i testirati su Epson, HandTop, Jwei, Mimaki, Roland, Summa i Canon.

Prodajno-servisni tim imao je pune ruke posla cijeli dan. Posebna gužva bila je oko čak tri HandTopa koja se moglo vidjeti. Naime, u suradnji s tvrtkom HandTop pripremljena je i posebna promo akcija za entry-level hibridni UV printer HT1600UV. Radi se o izvrsnom rješenju za izravan ispis na fleksibilne materijale iz role, ali i na razne vrste pločastih materijala do širine 160 cm. Umjesto standardnih 52.800€ ovaj izvrstan stroj s mogućnosti printa CMYK-a i bijele tijekom trajanja akcije moguće je kupiti uz uštedu od 30%. Za fantastičnih 36.960€.

Svi koji su bili vjerujemo da su proveli ugodan dan koji je samo potvrdio zašto je IGEPA PAKO jedan od vodećih regionalnih distributera.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content