Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održan wrap trening s inovativnim 2D Image Perfect wrap materijalom

Tvrtka Fortuna Digital organizirala je 16. i 17.11. u Zagrebu Image Perfect Fleet Wrap trening. Cilj je bio upoznati sudionike s novom generacijom dugotrajnih, super mekih 2D wrap folija za ispis.

ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide materijal uključuje poseban bijeli sjajni film za wrap na vozilima s 2D udubljenjima, u jednom koraku. Ono po čemu se razlikuje od ostalih proizvoda jest SuperGlide i PerfectApply tehnologija za jednostavno pozicioniranje i nanošenje bez mjehurića, u jednom koraku.
Trening je vodio svjetski renomirani wrap trener Rainer Lorz, koga na Instagram profilu prati veliki broj ljubitelja wrapa.

Sudionici, uz to što su mogli vidjeti najbolje primjere iz prakse, imali su i odličnu priliku za profesionalne konzultacije i savjete vrhunskog stručnjaka oko diferenciranja na wrap tržištu.

Brend Image Perfect novo je ime u Fortuna Digital portfelju. Uključuju materijale za wrap auta i autografiku, ravne i blago zakrivljene aplikacije, indoor i outdoor aplikacije te signage.

Primjenu samog 2D wrap materijala možete vidjeti u videu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content