PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održana prezentacija proizvoda za car wrapping

Europapier Dunav prošlog je tjedna, točnije u petak, 1.10.2021. održao prezentaciju u svojem show room-u u Beogradu. Radilo se o treningu i prezentaciji dvaju brendova iz ponude Europapiera koji nude proizvode za car wrapping. To su britanski brend folija Metamark i američki brend General Formulations. Grupacija Europapier ekskluzivo zastupa oba navedena brenda na tržištima na kojima posluju.

Na održanom treningu, iz Europapierove austrijske podružnice pridružio se g. Dejan Petrović koji nosi titulu International Application Support-a u Europapier grupaciji. Gospodin Petrović ima dugogodišnje praktično iskustvo u apliciranju i prodaji svih poznatih brendova iz portfelja tvrtke Europapier, a posebno brendova koji proizvode auto grafike.

Iz tvrtke Europapier Dunav zahvaljuju svima koji su prisustvovali ovom treningu  i prezentacijama, koji su odvojili svoje vrijeme i proveli ga u dobrom društvu i učeći nešto novo.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content