Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održana redovna skupština Hrvatske udruge sitotiskara

Hrvatska udruga sitotiskara (HUS) održala je u studenom, u prostorima Hrvatske gospodarske komore, svoju 20. redovnu godišnju skupštinu. Skupštinom je predsjedao gosp. Dag Knepr, predsjednik HUS-a, kojem su članovi potvrdili daljnje obnašanje ove funkcije, a na skupštini su, uz predstavnike tiskara, prisustvovali i predstavnici HGK, Grafičkog fakulteta te tvrtki dobavljača. Na samom početku predstavljene su aktivnosti odrađene tijekom 2018.
Tu je prije svega redovna Proljetna skupština Udruge, održana početkom svibnja u Virovitici.
Također, HUS je, kao punopravna članica FESPA-e, organizirao odlazak svojih članova na sajam FESPA Berlin, održan od 15. do 18. 5., a početkom studenog za vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata tvrtke Graphic Center, održan je radni doručak svih članova što je bila dobra prilika za još malo druženja i razmjenu dobrih poslovnih praksi.

HUS je, uz podršku FESPA-e, u 2017. godini započeo i suradnju s časopisom Print Magazinom na projektima koje organizira. Suradnja je dosad realizirana na ukupno tri projekta te je ocijenjena kao vrlo korisna za Udrugu, kako zbog edukacije za članove HUS-a, tako i zbog prilika za promociju Udruge.
S realiziranim projektima Print Magazina te ostvarenim rezultatima prisutne je upoznao gosp. Vjekoslav Benšić, glavni urednik časopisa Print Magazin, koji je ujedno predstavio i projekte planirane u 2019. godini.   Zaključeno je da se suradnja na obostrano zadovoljstvo nastavlja i dalje.

Što se tiče plana aktivnosti HUS-a za 2019. godinu, svakako će biti organiziran grupni posjet sajmu FESPA Munich (14. do 17. 5. 2019.), kao i redovna Proljetna skupština. Od stručnih projekta, uz podršku onima organiziranim od strane Print Magazina, u planu je i radionica o tisku na zahtjevne materijale te niz malih stručnih radionica.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content