Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održano 2. regionalno natjecanje u car wrappingu

Drugo regionalno natjecanje u car wrappingu, Adria/Balkan Wrap Star, održano u Sarajevu 18. i 19. 4.  pokazalo je da zanimanje za ovakvu vrstu eventa itekako postoji. Naime, nakon Vrdnika, 14 wrappera iz BiH, Srbije i Hrvatske odmjeravali su snage u Sarajevu, na natjecanju održanom u sklopu 3. PDF sajma.

U srijedu, 18. 4. održan je eliminacijski krug, a zadatak je bio u 30 minuta oblijepiti prednja vrata i blatobran. Natjecanje se i ovaj put odvijalo pod budnom okom sudaca, gosp. Blaža Prebega i gosp. Manfreda Ratajczaka, a za prolazak u finale presudila je vrlo mala bodovna razlika.

Prolazak u polufinale izborili su Dino Burko, Igor Miladinović, Darko Zlatanović i Vojkan Najdanović, čiji je zadatak bio u 45 minuta oblijepiti zadnja vrata i zadnji blatobran.

Ističemo da je i za ovo natjecanje foliju proizvođača Avery Dennison osigurala tvrtka Fortuna Digital, dok je kompletan tisak odradila tvrtka Mega Sign na Epson pisaču SC-S 40610.

U finale drugog regionalnog natjecanja u obljepljivanju vozila su ušli Igor Miladinović i Darko Zlatanović, a mala bodovna prednost pobjedu je na kraju donijela Darku Zlatanoviću.

Pobjednik je uz pehar, koji mu je uručio gosp. Enis Omeragić, iz tvrtke Fortuna Digital, osvojio i vrijednu novčanu nagradu Print Magazina od 500,00 eura koju je uručio gosp. Alija Šahinović iz tvrtke Alim koja je Epson partner za BiH.

Darko Zlatanović, zajedno s pobjednikom prvog natjecanja, Predragom Aćimovićem, ima pravo izravnog sudjelovanja na europskom Wrap Star natjecanju koje će se od 8. do 10. 1. 2019. održati u Düsseldorfu, u sklopu sajma Viscom. Njima će se pridružiti i pobjednik trećeg Adria/Balkan Wrap Star natjecanja koje će se ove jeseni održati u Zagrebu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content