Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održano prvo regionalno natjecanje u car wrappingu

U sklopu ovogodišnjeg eventa DA!-Digitalne Aplikacije, koji se 16. i 17. 3. 2018. održavao u Vrdniku (Srbija), održano je i prvo regionalno natjecanje u car wrappingu – Adria Balkan Wrap Star.

Tijekom dva dana, 14 natjecatelja iz Srbije borilo se za titulu najboljeg. U petak, 16. 3. natjecatelji su odmjeravali snage u dva eliminacijska kruga u sklopu kojih su u 30 minuta imali zadatak oblijepiti prednja i zadnja vrata i tako izboriti prolazak dalje u subotnje polufinale, odnosno  finale, gdje je bilo mjesta za četiri, odnosno za dva najbolja.

Natjecanje se odvijalo pod budnom okom sudaca, gosp. Blaža Prebega i gosp. Manfreda Ratajczaka, a kako su nam rekli, za prolazak u finale bile su presudne nijanse. Polufinalisti su nakon prvog dana bili Igor Miladinović, Darko Zlatanović, Dušan Pantelić i Predrag Aćimović. U finale prvog regionalnog natjecanja u obljepljivanju vozila su ušli Igor Miladinović i Predrag Aćimović.

Mala bodovna prednost pobjedu je na kraju donijela Predragu Aćimoviću.

Pobjednik je uz pehar, koji mu je uručio gosp. Marko Đurić, iz tvrtke Epson osvojio i vrijednu novčanu nagradu Print Magazina od 500.00 eura te izravno sudjelovanje na europskom Wrap Star natjecanju koje će se od 8. do 10. 1. 2019. održati u Düsseldorfu, u sklopu sajma Viscom.

Drugoplasirani Igor Miladinović osvojio je nagradu tvrtke Oracal Polikarbonati, profesionalni alat LowRider za car wrapping, proizvođača njemačke kompanije Yellotools u vrijednosti od 100.00 eura.

Cast folije Avery Dennison kojima se radio wrap osigurala je tvrtka Fortuna Digital, dok se za kompletan tisak pobrinula tvrtka Epson.

Podsjećamo da će Print Magazin tijekom ove godine organizirati još dva natjecanja u car wrappingu. Nakon Vrdnika, sljedeće na redu je Sarajevo, 18. i 19. 4. u sklopu sajma PDF, dok će treće po redu biti održano na jesen u Zagrebu. Kako je to izgledalo u Vrdniku, pogledajte u fotogaleriji i ne zaboravite se prijaviti za Sarajevo.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content