Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

OKI ES9541-LED laserski printer sa pet tonera

Vrhunska inovacija iz OKI-ja, LED laserski printer sa pet tonera, klasičnim CMYKom + dodatni toner za bijelu ili lak – po Vašem izboru OKI je izbacio na tržište LED laserski printer sa 5 (pet) tonera! Ovim printerom OKI otvara mogućnost garfičarima jednostavnog tiska na tamnim materijalima, direktno- tisak na tonirane kartone ili indirektno putem termo transfera. Kao i manji model C711WT, i ovaj model na inovativan način rješava probleme otiska na tamne t-shirt majice, drvo, keramiku, plastiku… Prilikom nabavke stroja možete se odlučiti hoće li Vam peti toner biti bijela boja ili lak kojiosigurava jednoliki sjaj bez obzira koje boje imate u pozadini. Ispis se temelji na OKI-jevoj priovjerenoj LED tehnologiji, a podržava ProQ2400 rezoluciju ispisa od 1200×1200 dpi. OKI ES9541 – printer jedinstv enih mogućnosti Brzina ispisa je 50 stranica po minuti kod običnog papira, odnosno ispisuje 45 stranica transfer filmova u minuti. Ima ugrađena čak 2 gigabajta memorije.

Uz mnoštvo besplatnih softvera, može se koristiti i EFI Fiery XF Server zadužen za color management. Posjeduje i automatski kalibrator boje i gustoće ispisa. Vrlo širok izbor medija na koje je moguć ispis omogućuju korisniku veliku iskoristivost printera u tiskari. Moguć je ispis na papir težine do 360gsm, širine A3+ a duljine do 1321mm. Moguć je i obostrani ispis na papirima do 320gsm.

Cijena otiska je vrlo prihvatljiva. Maksimalna količina listova se uz korištenje dva dodatna spremnika penje na odličnih 2950 listova!

Ovaj printer je namjenjen grafičkim profesionalcima. Svojim karakteristikama i inovacijama je jedinstven na tržištu. On otvara nove mogućnosti tiska na materijale koji su do sada bili rezervirani za sitotisak ili nekoliko puta skuplje UV printere.

 

www.microline.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content