Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

OKI Pro – in-house rješenje za on-demand ispis etiketa

Tvrtka Tepede, koja je, između ostalog, i ekskluzivni distributer OKI Label pisača za područje Hrvatske, u jesen 2020. na sajmu Print21 u Zagrebu, predstavila je seriju OKI Label pisača. Seriju čine dva model: OKI Pro1040 i OKI Pro1050. Ovaj drugi model, uz standardni CMYK ima i mogućnost ispisa s bijelom bojom. Na sajmu u Zagrebu model s bijelom bojom vidjela je i križevačka tvrtka Print dizajn d.o.o.. Zaključili su da ispunjava njihove potrebe i odlučili se za investiciju.

Tvrtka Print dizajn u najvećoj se mjeri bavim tiskom etiketa za potrebe tvrtke Tinktura. Tinktura je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i prodaju prirodne kozmetike i prirodnih proizvoda. Tinktura spada u onaj segment kupaca kojima nisu uvijek potrebne velike naklade etiketa te ne želi gomilati zalihe na skladištu. No, ono što žele je kvalitetan tisak, živopisne boje i etiketu izrezanu na format ili u roli u onom trenutku i u onim količinama koje su potrebne. Dakle, bilo im je potrebno in-house rješenje za on-demand ispis etiketa.

Odlučili su se da digitalni LED pisač OKI Pro1050 s bijelom bojom koji krajem prošle godine stigao u njihov prostor. U novoj epizodi Print Reporta razgovarali smo, tim povodom, s gosp. Saša Urvanom, prodajnim predstavnikom tvrtke Tepede. Kako nam je rekao, tvrtka Print dizajn je investicijom u ovaj pisač dobila mogućnost ispisa kako manjih tako i većih naklada, mogućnost odreagirati u trenutku te, ovisno o potrebi, otisnut jednu ili  tisuću etiketa, svejedno.
Što su dobili s bijelom bojom te zašto su investirali i u doradnu opremu, točnije u Virgo rezač, pogledajte u intervju na našem YouTube kanalu.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content