Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

OLFA skalpeli iznimne kvalitete u Fortuni Digital

Godine 1956. Mr. Y. Okada, utemeljitelj OLFA Corporation, izumio je prvi skalpel s lomljivom oštricom. Nadahnuće za ovu posebnu ideju dobio je od lomljenja čokoladnih tablica i analiziranja komadića razbijenog stakla. Duljina, širina i kut oštrice, koje je odredio gospodin Okada, postali su standard u proizvodnji skalpela s lomljivom oštricom širom svijeta. Od tada su OLFA alati za rezanje postali pojam na cijelom svijetu. Prateći tradicije proizvodnje čelika u Japanu, oštrice OLFA izrađene su isključivo od čelika najbolje kvalitete. Njihova kvaliteta je rezultat višestupanjskog procesa proizvodnje u kojem tvrdoća, oštrina kutova, hrapavost brusnog kotača i brzina brusanja OLFA proizvoda jamče oštrinu i dugovječnost oštrice OLFA.

Široki izbor ovih OLFA skalpela iznimne kvalitete, konstruiranih za profesionalnu upotrebu, idealnih za separiranje i rezanje folija te car wrappinga, iznimno oštrog sječiva i kombinacije kvalitetnih materijala, od sada možete pronaći i u Fortuni Digital!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content