Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ORACAL POLIKARBONATI – OPEN HOUSE

U organizaciji preduzeća Oracal Polikarbonati, 15.06. je održan Open House namenjen štampi na t-shirt, torbe, kišobrane, šatore, itd.

Događaj je organiziran u dva dela. Prvi deo je bio edukativnog karaktera sa dva predavača. Ispred preduzeća Chemica, predavanja je održao gospodin Julien Lefebvre, vodeći stručnjak iz ove oblasti materijala. Predavanje o tehnologiji Nanodiy je predstavio gospodin Aleksandar Mitrović, menadžer u kompaniji Oracal Polikarbonati.

Drugi deo je bio praktičan i posetioci su sami mogli raditi aplikacije na majicama. Gospodin Julien je predstavio celokupni asortiman Chemica folija za transfer na tekstilne materijale. Fokus je bio na foliji Hotmark Revolution. Ova folija se odlikuje izuzetno dobrim apliciranjem na različite podloge, od pamuka, preko poliestera do najlona, sa niskom temperaturom apliciranja i presovanjem termo presom od svega 5-7 sekundi.

Posetioci su bili vrlo aktivni u testiranju materijala i rešavali su probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom radu kod štampe na majicama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content