Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Oracalov “Dan Tekstila”

Poštovani saradnici,

23.04.2019. u našem showroom-u u Beogradu, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 654a, organizujemo „Dan tekstila“, prezentaciju materijala i mašina vezanih za apliciranje na tekstilu.

Ovom prilikom ćemo proći kroz više različitih tehnologija apliciranja na tekstilu:

  • Witpack – NOVO u ponudi – Nemački kvalitet po povoljnijoj ceni flok i flex – revolucionarna tehnika čišćenja Weed-Ex
  • Nanodiy – tehnologija je bazirana na proizvodnji tekstilnih boja na vodenoj bazi. Kao vezivno sredstvo između boje i tekstila, koristi se stabilizator (praškasti materijal). Pod dejstvom određene temperature, vezivna sredstva se aktiviraju i vežu pigment boje na podlogu na koju se apliciraju.
  • DTG M2 printer – Uz najnoviju tehnologiju direktne štampe na tekstilu, dobijate mogućnost štampe na dve majice istovremeno što znatno povećava produktivnost i štedi vaše vreme.
  • GCC kater Jaguar V, Permo presa Jinka, majice Adler, itd.

Pozivamo vas da dođete i iskoristite pakete promotivnih akcija koje smo specijalno za ovu priliku pripremili.

Molimo vas da do 15.04.2019.  pošaljete imena ljudi koji će ispred vaše organizacije doći na „Dan tekstila“. Prijave možete poslati na mail adresu [email protected], a mi ćemo vam poslali potvrdu rezervacije sa jasno definisanim terminom grupe u kojoj ćete biti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content