Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Osjeti se dobra vibra pred početak sajma FESPA Berlin 2022

Nakon neuobičajeno duge tri godine sajam FESPA Global Print Expo 2022. vraća se u Njemačku, točnije u Berlin. U prostoru Messe Berlin od 31. 5. do 3. 6. svi zainteresirani imat će ponovno priliku uživo vidjeti, dodirnuti i isprobati najnovije proizvode, tehnologije i materijale u digitalnom tisku velikih formata, sitotisku i tisku tekstila te u sign&display oglašavanju.
Svoje sudjelovanje potvrdilo je 340 izlagača, među kojim su ponovno i poznata imena kao što su Epson, Fujifilm, HP, Kornit Digital, M&R koji se zbog Covida nisu odlučili na sudjelovanje prošle godine u Amsterdamu. Raspoređeni su u ukupno osam hala, a sve pod motom „Experience Print in Motion”.

Dobra je vijest i da su restriktivne Covid mjere za njemačku event industriju ukinute prošli mjesec. To znači da će se sajam održati bez ograničenja broja posjetitelja, socijalne distance, bez zahtjeva za nošenjem maski za lice. Posjetitelji također više ne moraju dokazivati ​​svoj status cijepljenja.

FESPA 2022, uz već standardni prateći program Printeriors – rješenja za interior decor i World Wrap Masters – natjecanje u obljepljivanju vozila, donosi i dva nova događanja. Prvi je vezan uz održivost – Sustainable Spotlight – konferencijski dio, a drugi uz aktivnost samih članica udruženja – FESPA Association Paviljon.

“Raspoloženje u grafičkoj zajednici prema događajima uživo je vrlo živo. To se vidi i u broju prijava posjetitelja. Osjeti se dobra „vibra“ i apetit za inovacijama. Povezanost je jaka i jedva čekamo da pokrenemo oporavak tiska”, rekao je Michael Ryan, voditelj Fespa Global Print Expo.

Veseli nas što će se na sajmu  predstaviti i tvrtke iz regije – Azonprinter, Ino, Kaspar Papir, Igepa Pako te Nanodiy.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content