PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Otkazan sajam Grafima

Beogradski sajam donio je odluku o otkazivanju 42. Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije – GRAFIMA i 28. Međunarodnog sajma informatičko-birotehničke opreme – BIROEXPO.

U priopćenju stoji da je Beogradski sajam odluku o otkazivanju sajma donio imajući u vidu preporuke nadležnih tijela vezano uz aktualnu epidemiološku situaciju u Srbiji i svijetu i poštovanje mjera prevencije širenja koronavirusa, a nakon detaljne analize prijedloga dobivenih od strane izlagača.

Odlučeno je tako da se 42. izdanje sajma Grafima,  koje se trebalo održati od 23. do 26. 9. 2020. otkaže. Novi termin održavanja sajma u 2021. godini je od 22. do 25. 9.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content