Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Otkrijte najnovije tehnologije ispisa na InPrint sajmu u Italiji

Najnovija dostignuća u brzorastućem segmentu industrijske tehnologije tiska bit će predstavljena na sajmu InPrint u Italiji, koji će se održati od 20. do 22. 11. 2018. u Milanu.

Izlagat će 120 tvrtki iz 20 zemalja, među kojima će biti i mnoga poznata imena koja određuju trendove rastućeg tržišta, za koje se procjenjuje da će vrijediti više od 100 milijardi dolara do 2020. godine.

Danas, ako neki proizvođač strojeva želi integrirati nove tehnologije tiska, a tiskare žele poboljšati svoje postojeće procese ili uvesti revolucionarni, novi digitalni sustav u proizvodnju, InPrint 2018 u Milanu je idealno mjesto za posjet i predstavljanje.

Neki od izlagača iz segmenta funkcionalnog i dekorativnog tiska te ambalaže bit će: Agfa Graphics, Heidelberger Druckmaschinen AG, Mimaki, Fujifilm, Konica Minolta, Ricoh Europe, Inx Digital, a posjetitelji će moći upoznati i ovogodišnje nove izlagače kao što su Roland DG Mid Europe, 3M Deutschland GmbH, Epson, Liyu Italia i Aeoon Technologies GmbH.

Osim velikog broja izlagača koji će biti prisutni, tu je i raznovrstan program konferencija i seminara koji se odvijaju tijekom tri dana. Predavanja pokrivaju niz tema, uključujući sesije TCM Surface Decoration, IMI tehničke radionice te niz zanimljivih industrijskih studija. Bit će više od 60 govornika, predavanja su besplatna, a održavat će se na talijanskom i engleskom jeziku.

REGISTRIRAJTE SE SADA ZA BESPLATAN ULAZ!

Ne propustite ovu odličnu priliku da otkrijete najnovije inovacije u funkcionalnom i dekorativnom tisku u industrijskoj proizvodnji, uključujući sitotisak, digitalni tisak, ink jet i 3D tehnologije.

Prijevremena registracija jamči besplatan ulaz na sajam InPrint Italy. Registrirajte se sada na www.inprintitaly.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content