Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Otkrijte novitete kompanije Epson na sajmu Grafima 2022

Kompanija Epson će na sajmu Grafima 2022 (Beogradski sajam, 21. do 24. 9. 2022.) prikazati srpskoj i regionalnoj publici najnovije proizvode iz protekle dve godine. Takođe, jedan dugoočekivani model će doživeti svoju evropsku premijeru upravo u Beogradu. U hali 4 Beogradskog sajma će biti predstavljene sve Epson tehnologije za štampu na velikim formatima, ali i rešenja za štampu etiketa i nalepnica.

Rešenja za štampu velikog formata

Jedan od dugoočekivanih proizvoda koji očekuju posetioce Grafime svakako je SureColor SC-V7000. Prvi UV ravni štampač velikog formata kompanije Epson. Omogućava proizvođačima reklamnih znakova i materijala da prošire asortiman proizvoda zahvaljujući širokom spektru primene na velikom broju različitih podloga.

Pored njega, posetiocima će biti predstavljen i resin ink štampač velikog formata SC-R5010. Zahvaljujući boji na bazi smole, ovaj uređaj pruža uredne otiske ujednačenih boja, koji se brzo suše i otporni su na grebanje, na velikom broju različitih podloga kao što su vinil, baner, tekstil, platno, tapet i film. Idealan je za korišćenje u ustanovama kao što su bolnice i škole gde je postojanost od velikog značaja.

Tekstilni štampači i za velike i za male igrač

Kao jedan od značajnih noviteta u industriji biće prezentovan i SC-F3000 koji štampa direktno na odeću. Odlikuje ga visoki nivo tačnosti bez obzira na vrstu materijala. Sve to ga čini sjajnim rešenjem za velike produkcije kojima je efikasnost i isplativost na prvom mestu.

Za sve male kompanije i preduzetnike koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, tu je SC-F100, prvi Epsonov A4 štampač za sublimaciju. Ovaj uređaj je savršen za proizvodnju promotivne robe i personalizovanih poklona kao što su šolje, privesci, navlake za telefon i druga sitna roba, kada je prostor na prvom mestu.

Pored navedenih uređaja na sajmu će biti prikazani i mnogi drugi noviteti, organizovane radionice i praktična demonstracija štampanja na mnogobrojnim medijima, a nestrpljivo se očekuje i evropska premijera najnovijeg modela štampača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content