Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Otvoren prvi Wrap Trening Centar – upisi u toku

U okviru preduzeća CFS, u Surčinu pokraj Beograda, otvoren je prvi Trening Centar namenjen obukama wrap profesionalaca. Na površini od oko 50m2, početnici a i profesionalci wrapa imaće priliku pohađati sertifikovane obuke.

Iako wrap nije tako mlad zanat, iza nas je tri decenije masovnijeg korišćenja folija u oblepljivanju vozila, još ne postoji organizovana edukacija majstora za ovaj posao na našim prostorima. Generalna praksa na tržištu je da prodavci folija ponekad organizuju trening za rad sa folijom. No, to se događa jednom u godinu ili više godina i trening je usmeren na jednu vrstu folije i uglavnom na usavršavanje već iskusnih montažera.

“Mišljenja smo da smo mi, kao distributeri najvećih brandova folija iz wrap segmenta, dužni da kupcima pružimo i mogućnost obuke. Ne smatramo se klasičnim trgovcima folija. Od prvog dana naše kompanije, odnos sa kupcima je građen na prodaji i pomoći u radu s folijom,” komentirao je gospodin Đorđe Stanković, vlasnik kompanije CFS.

Nastavlja: “U saradnji sa proizvođačima folija smo pripremili nekoliko programa za razne segmente ove industrije. Klasičan wrap vozila, zatamnjivanje stakla na vozilima ali i zgradama, oblepljivanje namještaja kao i PPF trening namenjen radu sa folijama za zaštitu vozila od oštećenja. Naši treninzi su organizovani prema programima i uz podršku naših partnera. To su renomirani svetski brendovi: Avery Dennison, Xpel, Solar Screen i Cover Styl. Treneri su sertifikovani i imaju licence pomenutih brendova tako da na našim obukama dobijate pun transfer znanja kao i kontinuiranu podršku posle obavljenih obuka.”

Prve obuke kreću od sredine Jula a svi zainteresovani za obuku se mogu prijaviti preko maila [email protected] ili na telefon +381 66 232555. Detaljnije informacije o treninzima i prijavi možete naći na stranici www.cfs.rs.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content