Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

OTVORENA GRAFIMA 2016

Svečanim otvaranjem 38. Grafime – Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije i 24. Međunarodnog sajma informatičko-birotehničke opreme BIRO-EXPO na Beogradskom sajmu počela je jesenja sezona. Manifestacije se održavaju u hali 4 i traju do 1. oktobra.

 

Uz izražavanje zadovoljstva što prisustvuje jednoj ovako velikoj i lepoj izložbi na kojoj učestvuje više japanskih kompanija, a CANON, jedna od najuspešnijih, ima ulogu ovogodišnjeg domaćina, Masahiro Suga, ministar u Ambasadi Japana u Srbiji, rekao je da je Grafima odlična prilika za predstavljanje japanskih tehnologija:

– CANON je velika kompanija koja je nekada bila poznata pre svega po kamerama, ali se sada razvija u raznim pravcima, a bavi se, između ostalog, i grafikom. Grafima je prilika za promociju jednog savremenog aspekta kulture, koji uključuje animaciju, filmove i sve ostale segmente ove kreativne industrije. Nadam se da će ova izložba dodatno promeniti sliku Japana u Srbiji i Evropi, da će biti uspešna i da će promovisati kreativne delatnosti.

U ime kompanije CANON, koja je globalna sila u oblasti grafičke industrije i vodeći svetski inovator i izvorište grafičkih rešenja, Grafim je proglasio otvorenom Rob Koenen, regionalni menadžer prodaje:

– Ponosni smo što nam je ponuđena uloga domaćina Grafime, jer je to velika prilika da promovišemo sve naše hardverske i softverske tehnologije. Srbija je važan deo našeg evropskog tržišta i veoma nam je bitno da se što bolje predstavimo. Sajam je mesto za direktne susrete sa našim starim i potencijalnim partnerima, a to je najbolji način za prikazivanje naših najrazličitijih rešenja i pronalaženje odgovarajućih načina za saradnju.

Izlagačima i organizatorima Rob Koenen poželeo je uspešnu manifestaciju, a zainteresovane firme i pojedince pozvao je da u naredna četiri dana posete štand kompanije CANON.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content